• Eenvouding

  • Transparant

  • Kwaliteit

  • Dit alles met een no-nonsense benadering.

 

Vraag: Ik wil een website voor mijn stichting hebben. Kunt U mij daar bij helpen?

Natuurlijk, wij kunnen uw website volledig in de lucht brengen en u besparen van lastige vraagstukken. En zullen een transparant    voorstel doen.

Wij weten dat er vele partijen op de markt aanwezig zijn waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet, graag helpen wIJ u verder om hierin de juiste keuze te maken. Ook zijn wij bereid om deze opdracht volledig in eigen beheer te nemen.

Met een primair focus op het content management systeem Joomla, een zeer mooi product waarbij na installatie en configuratie, alleen nog maar de “content” is welke dient te worden onderhouden. Uitstekend geschikt voor de ook minder ICT onderlegde mensen om op een vrij simpele manier toch een website zeer actueel te kunnen houden. Met de vele mogelijkheden open-source dan wel commercieel zijn er vrij eenvoudig diverse zeer geavanceerde toepassingen mogelijk. Welke wederom weer goed te onderhouden zijn voor de eindgebruiker. Denk dan aan forum's nieuwsbrieven beheer, automatische registraties voor gebruikers etc. etc.

 

In het geval het wenselijk is kunnen wij ook monitoring aanbieden, welke per direct mail verstuurd naar de klant als bv de website niet functioneert, of zeer traag is. Overigens beperkt ons monitoring product zich niet tot websites, maar kan complete infrastructuren bewaken.

Op basis van jarenlange ervaring met een diversiteit aan producten uit de open-source community kunnen we niet anders concluderen dat een "dure" licentie van een commercieel product niet altijd toegevoegde waarden heeft. Ook was/is het "discussie punt" support meestal aanwezig. Om dit geheel weg te halen bij de klant willen wij graag als support en beheer partij optreden voor een scala van deze producten.

Ook ons eigen "server infrastructuur" maakt gebruik van open-source software. Hiermee bieden wij dan ook een goede basis voor producten zoals Joomla, Drupal, Wordpress etc. Onze infrastructuur wordt gehost door GoDaddy in een professioneel datacenter.

 

 

godaddy-datacenter